0
ATP

FOTO: Twitter

DŽIM KURIJER: „Novak bi trebao da bude omiljen kod navijača!“

Objavljeno: 28.01.21 u 13:45

Džim Kurijer iskreno o Novaku!

Novak Đoković nalazi se u Australiji gde se priprema za prvi Gren slem u sezoni, a bivši prvi reket sveta i četvorostruki Gren slem šampion, Džim Kurijer, smatra je Novak lider i da se samo pokušao zauzeti sa igrače.

Novak Đoković se potrudio da se zauzme za ostale igrače u Australiji. On je jednostavno bio lider i to je naišlo na pogrešnu percepciju u australijskoj javnosti, nadam se da će mu oni dati još jednu šansu da objasni šta je mislio – rekao je Kurijer.

Amerikanac smatra da Novak Đoković, uprkos tome što je osvojio 17 Gren slem turnira, ne dobija dovoljno podrške navijača.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– On je osetljiv na javno mnjenje. Troši energiju na to, a na osnovu onoga što je uradio na terenu, trebalo bi da bude omiljen kod navijača. Ipak, došao je u eri kada su se mnogi već odlučili da li navijaju za Rodžera ili za Rafaela – dodaje Kurijer.

Australijan open počinje 8. februara, a žreb za prvi Gren slem sezone je na programu 4. februara.

Đoković je veliki favorit s obzirom na to koliko puta je podigao trofej u Melburnu i kako je dobro igrao prošle godine. Odmoran je, spreman je, trenirao je u Adelajdu punim kapacitetom, sve je kako treba. Ta stara garda ipak nije ništa mlađa, biće i više šansi za mlađe, ali mislim kasnije u godini – zaključio je Kurijer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter