0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN OSMI TRENING U TURSKOJ: Crveno-belima ni vetar ne može ništa (FOTO)

Objavljeno: 27.01.21 u 12:40

Fudbaleri Crvene zvezde su ovog jutra otpočeli trening u dve grupe, a on je bio koncipiran tako da je većim delom bio baziran na rad u teretani.

Izuzetno snažan vetar još od noćas tutnji Antalijom, što je možda čak i omelo crveno-bele da se dobro naspavaju i pripreme za današnji dan, ali nije se to primetilo, jer su izrazi njihovih lica jasno ukazivali na to da su spremni za rad i nova dokazivanja. Put SC Kalista, krenuli su podeljeni u dve grupe, gde se prvi deo igrača zaputio u dobro poznatu teretanu, a ovog puta je čitav stručni štab budno motrio na sve ono što su radili fudbaleri crveno-belih.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Bile su to klasične vežbe snage sa modernim spravama, kao što je to bio slučaj i ranije, a najviše posla je imao Federiko Panonćini, kao i njegovi asistenti kojima nije bilo teško da pomno prate, kontrolišu i detaljno objasne svaku vežbu igračima, pa čak i pojedinačno. Radilo se i sa tegovima, potom je usledilo trčanje sa opterećenjm.

Na Panonćinijev znak, izabranici Dejana Stankovića su otišli u svlačionicu i promenili obuću, odnosno obuli kopačke, a to je značio izlazak na teren. S obzirom na jak vetar, nije bilo moguće u potpunosti raditi sa loptom, tako da su fudbaleri Zvezde za kraj treninga imali zadatak da istrčavaju deonice. Uprkos vetru, pokazali su zavidnu želju, a isti rad ispratila je i druga grupa, čime je završen jutarnji trening koji nije bio dug, ali je bio veoma naporan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter