0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

ŠOK NA OLD TRAFORDU: Mančester Junajted izgubio od ekipe sa začelja tabele!

Objavljeno: 27.01.21 u 23:23

Šefild osvojio nova tri boda!

Mančester Junajted je ugostio ekipu Šefilda u okviru 20. kola Premijer lige Engleske. Gostujuća ekipa je napravila jedno od najvećih iznenađenja ove godine!

Šefild Junajted je savladao domaćina rezultatom 1:2! Ova informacija ne bi bila toliko čudna, da se Šefild ne nalazi na začelju tabele i da u prethodnih 19 kola nisu osvojili samo pet bodova!

Mančester je prvoplasirana ekipa na tabeli!

PROČITAJTE JOŠ: BUM! TRANSFER BOMBA: Klop dovodi Srbina u Liverpul!

Gosti su stigli do prednosti u 23. minutu meča pogotkom Brajana! Mančester je preuzeo kontrolu lopte i pokušao da dođe do izjednačenja. Domaćin je na pogodak čekao sve do 64. minuta! Defanzivac Junajteda, Hari Megvajer je zatresao protivničku mrežu!

U momentima kada se očekivao potpuni preokret, usledio je šok na Old Trafordu! Publike nije bilo, ali u 74. minutu atmosfera na stadionu bi bila ista i u normalnim okolnostima.

Burk je savladao Španca na golu domaće ekipe, zatresao mrežu i doneo pobedu Šefildu! Veliki uspeh za gostujuće fudbalere!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter