0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Zanimljiva ponuda ove srede, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 27.01.21 u 10:56

Sreda je pravi dan za fudbal, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

17.05 Dinamo – Hajduk

Dinamo u sve sigurnijem Osijeku ima takmaca u borbi za titulu i mora da pobeđuje kako bi ostao u trci. Sada imaju veliku inspiraciju pošto im u Maksimir dolazi večiti rival. Imaju duplo bolji tim i situaciju u klubu. Italijan Tramecani preuzeo je od Primorca Hajduk, ali to je samo nastavak agonije. Splićani su godinama u dubiozi, tako da se sada svim silama bore za mesto koje vodi u kvalifikacije za evrokupove.

Predlog: 1-1&I<II (6.80)

19.00 Barnli – Aston Vila  

Svi koji kažu da se po bilo kom osnovu mogla očekivati pobeda Barnlija u Liverpulu,  ne govore istinu, ali ta tri, potpuno neočekivano osvojena boda, mogla bi biti preozbiljan kapital u krajnjem zbiru. Vidimo da se Dajšova ekipa muči sa realizacijom i to se neće sada promeniti, ali oni pokušavaju da sve što nemaju nadomeste borbom. Očigledno je da im to povremeno prolazi. Interesantno da su domaći na 7/8 prethodnih prvenstvenih utakmica došli u opsegu 0-1 gola.

Predlog: X2&0-2 (2.45)

19.00 Čelsi – Vulverhempton    

Lampard je prošlost, a Tomas Tuhel budućnost. Haverc nije opravdao ni dva od 89 miliona, koliko je plaćen. Verner i Zijah ni toliko, pa je možda dolazak Tuhela koji je Nemac prava stvar da zvezde prorade.  Koliko i koga navijači treba još da čekaju? Santo bez Himeneza ne može koliko god se trudio. Previše je igru bazirao na Meksikancu i zato je u problemu.

Predlog: I1-3&II1-3 (2.05)

20.30 Brajton – Fulam       

Fulam nema prvenstvenu pobedu od kraja novembra, a Parker kaže da bi ovo mogla biti dobra situacija za osvajanje tri boda. Ako pogledamo položaj na tabeli, ta priča nije daleko od istine, samo je problem što i Poter razmišlja identično, a njegovi „galebovi” su dopunili baterije samopouzdanja pobedom u Lidsu. Domaći se u napadu mogu osloniti na Maupaija. Gostima Mitrović greje klupu, a sa Lokmanom se nisu usrećili. Izostanci su problem za oba trenera.

Predlog: I1-2&II1-2(2.85)

21.15 Everton – Lester

Rodžers je strpljivo čekao da Medison proradi i sada je Lester sila koju je teško kontrolisati. Tri vezane pobede, poslednje dve (Sautempton i Čelsi) bez primljenog gola, što je pokazatelj da se i stvari u odbrani popravljaju. Bilo je jako bitno smanjiti zavisnost od Vardijevog učinka, posebno sada kada najbolji strelac mora da odmara nekoliko nedelja zbog operacije kile. Anćeloti može biti zadovoljan ostvarenim u prethodnom periodu (4-0-1) i ciljaće tri boda.

Predlog: II2+ (2.05)

21.15 Mančester junajted – Šefild junajted

Solskjeru je trebalo vreme i sada on upravlja ekipom, a ne obrnuto. Pronicljivo dovođenje Fernandeša i povratak Pogbe u formu, gde ne treba zaboraviti ulogu Kavanija, bitna su nadogradnja svega što je Junajtedu ranije falilo. Sa pobedama je došlo samopouzdanje, što se najbolje ogleda u činjenici da „đavoli” opet umeju preokrenuti stvari u svoju korist u momentima kada im igra ne polazi od ruke. Izgubljeni Šefild ih teško može zaustaviti.

Predlog: 1&3-5 (2.20)

UKUPNA KVOTA 438.98 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter