0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SEKU SANOGO: ‘Sa Zvezdom u nove uspehe’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.21 u 18:20

Veliki posao je Crvena zvezda uradila time što je potpisala ugovor sa Seku Sanogom do 2023. godine, a vezni fudbaler iz Obale Slonovače bio je presrećan zbog parafa i toga što će i u narednom periodu biti u prilici da nosi dres crveno-belih.

 Ogromna je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom, jer je ovo veliki klub. Srećan sam što ću imati priliku da nastavim ovu avanturu. Nadam se da ću biti još uspešniji, te da će ova godina biti bolja od prošle za naš klub – počeo je Sanogo.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Fudbaler iz Obale Slonovače je prethodnih godinu dana proveo na pozajmici u Zvezdi, sada je u potpunosti igrač crveno-belih i raduje se svim izazovima koji ga očekuju.

– Biće mi zadovoljstvo da nastavim da se borim za crveno-beli dres. Ovo je veliki klub, jedva čekam nove utakmice. Svesni smo koji su ciljevi, gledamo ka Ligi Evrope, Superligi i Kupu Srbije.  Želimo da budemo još uspešniji – zaključio je Sanogo.

Stameni fudbaler je u crveno-belom dresu odigrao 22 utakmice i zabeležio dve asistencije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter