1
Evrokup

FOTO: KK Partizan

SAŠO FILIPOVSKI I MARKUS PEJDŽ: ‘Ovo je bolan poraz! Bilo nam je neophodno više raspoloženih igrača’

Objavljeno: 27.01.21 u 21:46

Partizan je poražen na gostovanju u Rusiji! Lokomotiva je slavila rezultatom 74:67.

Nakon utakmice oglasili su se šef stručnog štaba crno-belih Sašo Filipovski i bek Markus Pejdž. Ekipa iz Rusije ne zna za poraz u TOP 16 fazi Evrokupa! Crno-beli nakon tri odigrane utakmice imaju skor od dva poraza i jedne pobede.

U prvom poluvremenu smo imali previše izgubljenih lopti i nismo igrali dovoljno pametno. U trećoj četvrtini smo počeli da igramo onako kako smo se i pripremili, počeli smo da delimo loptu i igramo timsku košarku i imali smo dobar rezultat sve do 20 sekundi pre kraja četvrtine. Napravili su seriju 5:0 uz pomoć dosuđenog nesportskog faula. Za današnju pobedu nam je bilo neophodno više raspoloženih igrača, a nismo ih imali dovoljno – rekao je Filipovski.

PROČITAJTE JOŠ: MORNAR PORAŽEN U BARU: Rusi ubedljivi!

-Ovo je bolan poraz, radili smo neke stvari prilično dobro, odnos u skoku je bio ujednačen. Kraford nam je pravio probleme u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu smo uspeli da održimo priključak. Stigli smo do izjednačenja u trećoj četvrtini nakon čega su oni napravili brzu seriju od pet vezanih poena kojom su okončali tu deonicu. Mislim da su razliku na ovoj utakmici napravila dva-tri minuta u drugom poluvremenu u kojima su oni pogađali šuteve, a mi nismo uspeli da pogodimo sa suprotne strane – rekao je Pejdž.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter