0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

OMLADINCI ZVEZDE GOSTUJU U LIGI ŠAMPIONA: Crveno-beli idu na megdan Anžeru

Objavljeno: 27.01.21 u 13:35

Dečaci rođeni 2003. godine koje sa klupe predvodi Marko Neđić saznali su ime rivala u okviru prvog kola Omladinske Lige šampiona, reč je o ekipi Anžera, a utakmica će biti odigrana 2. ili 3. marta u Francuskoj.

Biće biseri crveno-belih daleko najmlađi u elitnom juniorskom takmičenju, ali ova generacija važi za jednu od najtalentovanijih u poslednjoj deceniji, o čemu svedoči činjenica da su prvom timu Crvene zvezde već priključeni – Marko Ćopić, Nikola Stanković i Marko Lazetić, momci koji će na proleće biti jedni od glavnih aduta Marka Neđića.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Podsetimo, dečaci rođeni 2002. godine su osvojili Omladinsku ligu Srbije i tako omogućili da, sada, izabranici Marka Neđića, šampioni Kadetske lige Srbije, budu u prilici da odmeravaju snage sa juniorskim ekipama širom Evrope.

Liga šampiona za mlade je i ove godine podeljena na dva dela – na stazu osvajača liga i stazu Lige šampiona, ali ovog puta se u oba dela igra nokaut sistem, i ekipe će moći tek da se ukrste tek u trećem kolu, tačnije u osmini finala, što znači da biseri Zvezde moraju da eliminišu dva protivnika da bi stigli do toga, a igra se po jedna utakmica. Prvi rival je francuski šampion Anžer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter