3
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

NIKOLA PETRIĆ ZA HOTSPORT: ‘Privukla me je Liga šampiona, ostaje žal što neću moći da pomognem Proleteru da izbori Evropu’

Objavljeno: 27.01.21 u 14:05

Golman Nikola Petrić napustio je ekipu Proletera, a karijeru će, ovaj 29-godišnji čuvar mreže nastaviti u Araratu iz Jermenije.

Petrić je u razgovoru za HotSport otkrio kako je došlo do ovog transfera, te šta ga je privuklo ekipi iz Jermenije.

Da li si očekivao da ćeš ove zime napustiti Proleter?

Iskreno da vam kažem nisam očekivao desilo se sve slučajno jednim pozivom pregovori su trajali par dana i dogovorili smo se.

Da li te je još neki od klubova kontaktirao i zašto si izabrao baš Ararat?

Imalo je još opcija ali ovo je bila konkretna ponuda izabrao sam baš njih jel me je privuklo to što ću igrati Ligu šampiona sa njima…Oni su tamo šampioni zadnjih godina. To je izazov više za mene.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Čega ćeš se posebno sećati, kada govorimo o periodu iz Proletera?

Mnogo lepih trenutaka sam proveo ovde u Proleteru to je klub koji će uvek biti moja druga kuća, i uvek ću se vraćati da pomognem kad god to bude bilo prilike. Ostaje mala žal što neću moći da pomognem da izborimo Evropu.

FOTO: HotSport.rs

Koliko će ti pomoći činjenica da je tamo Čupić, srpski čuvar mreže?

Već smo se čuli i ispričao mi je jako lepe stvari o Araratu i Jerevanu da je to najbolji klub, grad je savršen za porodicu siguran sam da će mi tamo biti lepo živeti sa svojom porodicom – zaključio je Nikola Petrić.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter