0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEVETI TRENING ZVEZDE U TURSKOJ: Bakajoko ponovo u stroju (FOTO)

Objavljeno: 27.01.21 u 18:55

Posle snažnog vetra koji je ometao jutarnji trening fudbalera Crvene zvezde u toku dana priključila se i izuzetno jaka kiša.

Pravo nevreme bilo je u Beleku, ali u trenutku kada su prvotimci crveno-belih krenuli na popodnevni trening već je zasijalo sunce koje ih je ispratilo na desetominutnu vožnju do sportskog centra Kalista, gde su odradili poslednji trening pred utakmicu sa Akademijom Pandev koja ih očekuje sutra od 15 časova.

Izašli su fudbaleri na teren u sjajnom raspoloženju. Nekoliko minuta proveli su u neformalnom dodavanju između sebe i igranju ‘ševe’, kao i uvek uz mnogo šale i smeha. Potom je na teren izašao i šef stručnog štaba Dejan Stanković, koji je pozvao svoje igrače, na taj način je otpočelo zagrevanje na popodnevnom treningu.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Istrčavali su dužinu terena različitim intenzitetima igrači crveno-belih na samom početku treninga. Posle završenog petnaestominutnog zagrevanja, narednih dvadeset minuta popodnevnog treninga bilo je posvećano ‘ševi’. Igrali su fudbaleri podeljeni u tri grupe, a i ovog puta su se u krugu našli i čuvari mreže šampiona Srbije.

Imali su dosta razloga za zadovoljstvo članovi stručnog štaba, osim zbog posvećenosti i i zalaganja igrača i zbog povratka Bakajoka u puni trenežni proces, koji je doživeo manju povredu na utakmici protiv Slaska.

Sledeći deo treninga bio je posvećen taktici. Unet je drugi gol na teren, odigrali su crveno-beli partiju, podeljeni u dve ekipe, a sve sa ciljem  da se što bolje uigraju pred sutrašnju utakmicu. Poslednjih petnaest minuta gol je pomeren do polovine terena, još jedna kraća partija bila je na programu, uz mnoštvo saveta trenera Dejan Stankovića i time je završen još jedan trening crveno-belih.

Direktan prenos trećeg kontrolnog meča između Crvene zvezde i Akademije Pandev imaćete priliku uživo da ispratite na Zvezda TV-u i zvaničnom Jutjub kanalu crveno-belih sutra od 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter