0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA POTPISALA NOVI UGOVOR: Vezni igrač obavezao se na dvogodišnju vernost crveno-belom dresu!

Objavljeno: 27.01.21 u 10:13

Seku Sanogo se obavezao na dvogodišnju vernost Crvenoj zvezdi, čime je Crvena zvezda završila još jedan važan posao u ovom prelaznom rok.

On je raskinuo ugovor sa Al Itihadom i obavezao se na vernost Crvenoj zvezdi naredne dve godine, pa će ostati u “crveno-belom” dresu do 2023. Sanogo je prethodno bio na jednogodišnjoj pozajmici, a klub je uspeo da sačuva veoma važnog igrača kog je Al Itihad platio čak sedam miliona evra. Veoma brzo, po dolasku na pozajmicu, u januaru 2020. godine, Sanogo je postao važan šraf u mašineriji Crvene zvezde, odmah se uklopio i stekao poverenje saigrača, što se jasno ogledalo na terenu. Vezni igrač iz Obale Slonovače je u prethodnih godinu dana odigrao 22 utakmice i zabeležio dve asistencije, što je sjajno kada se uzme u obzir da je njegov primarni zadatak da daje sigurnost timu na sredini terena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela smatra da je ekipa ovim potpisom dodatno osnažena.

Prezadovoljni smo činjenicom da smo uspeli da zadržimo Sanoga. On je dokazao kvalitet ove jeseni, postao važan igrač za Crvenu zvezdu, što se prevashodno videlo u Evropi, gde je uspevao da pravi razliku. Veoma nam je drago što je i on prepoznao da je naš klub idealna sredina za njega i što ćemo u naredne dve godine zajedno kreirati budućnost – rekao je Mrkela.

Sanogo je rođen 5. maja 1989. godine, u karijeri je nastupao za Afrika Sports, Tun, Lozanu, Jang bojs i već pomenuti Al Itihad, a verujemo da će stameni vezista u narednom periodu pružati još bolje partije u “crveno-belom” dresu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter