0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ALEKSA VUKANOVIĆ: ‘Igramo ofanzivno, a ne primamo golove’

Objavljeno: 27.01.21 u 16:35

Pripreme Crvene zvezde u Antaliji prolaze na najbolji mogući način, vredno se radi, nižu se pobede na utakmicama, što je dovoljno za osmeh na licu Alekse Vukanovića.

– Teži deo priprema je iza nas. Na Kipru je bilo suvo trčanje, nismo mnogo radili sa loptom, tako da nam sve ovo u Turskoj prija. Za sada ide dobro, ostvarili smo dve pobede protiv kvalitetnih protivnika, nismo primili pogodak. Bitne su nam utakmice, da se dodatno svi međusobno upoznamo još bolje, kao i da se novi igrači adaptiraju na sistem rada u Crvenoj zvezdi. Idemo korak po korak, ali za sada sve prolazi u najboljem redu – počeo je Vukanović.

Prisutan je umor kod fudbalera crveno-belih, ali to je normalno na pripremama.

– Organizam mora da se pripremi na napore koji slede. Sve više radimo sa loptom, što nam prija, ali moramo i kondiciono što bolje da se spremimo, jer nas na proleće čekaju izazovi i u Ligi Evrope, i u prvenstvu i u kupu.

Zadovoljan je Vukanović kako se Aksel Bakajoko adaptirao na Crvenu zvezdu.

– Brzo se uklopio u naš sistem. Prija nam kao igrač, donosi svežinu. Mi smo već uigrani, znamo šta stručni štab traži, on se polako navikava na zahteve i verujem da će se dobro pokazati – zaključio je Vukanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter