6
Fudbal

FOTO: Youtube screenshot

SRBIJA SVE BLIŽA NOVOM SELEKTORU: Legenda Crvene zvezde blizu preuzimanja reprezentacije!

Objavljeno: 26.01.21 u 12:15

Dragan Stojković Piksi sve bliži selektorskoj poziciji!

Fudbalski savez Srbije je Stojkoviću nudio 850.000 evra godišnje, a u dodatnim pregovorima došlo je promene i ponuda je povećana na 1.000.000 evra, saznaju „Novosti“.

Ostalo je još da se sačeka i zvanično „da“ i legendarni fudbaler bi početkom ili sredinom februara trebao da preuzme fudbalsku reprezentaciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Čekaćemo Dragana Stojkovića do poslednjeg trenutka. Želi ga cela fudbalska nacija od severa do juga – nedavno je izjavio zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru počinju 24. marta utakmicom sa Republikom Irskom u Beogradu. Tri dana kasnije u goste dolazi Portugal predvođen Kristijanom Ronaldom, a 30. marta Srbija gostuje u Azerbejdžanu.

Srbija je još u grupi sa Luksemburgom.

Direktan plasman na Svetsko prvenstvo će izboriti prvoplasirana ekipa, dok će drugoplasirani tim ići u baraž.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

6 Komentara

  1. Ovo je nepristojna i mizerna ponuda i ispod svakog nivoa,,,,nije ni 100 hiljada mesečno,,, a traže da otvara fabrike i bude prevodilac žednih preko Velike Morave,,,do Tokia,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Srbenda, sad će na promociji da ispriča kako je ostvario san i kako mu je velika čast!!!!! Milion evra velika čast

    0
    0
    Odgovori
  3. Covece koji je ovo promasaj za nas fudbal. Pa pored svih kritika javnosti, neko dovodi coveka koji je Zvezdu doveo do kolapsa, pokupio se i otisao prvim avionom.
    Sta nam to govori osim da se nastavlja igrica sa menadzerima.
    Obrukacemo se opet, neko ce oprati pare i svako svojim putem… Pitao bih da li neko u savezu ima ista u glavi ali onda se setim da tamo sedi neki „Pantela“ i sve mi bude jasno i tuzno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter