1
Fudbal

FOTO: FSS

SRBIJA ODIGRALA BEZ GOLOVA: Superligaši nisu uspeli da slome otpor Dominikanske Republike! (FOTO)

Objavljeno: 26.01.21 u 00:12

Bez pobednika u prvom meču ove godine!

Na prvoj utakmici u 2021. godini, reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz domaćeg šampionata je odigrala 0:0 protiv Dominikanske Republike.

Loš teren i visoka temperatura zadavali su probleme Orlovima koji su imali četiri dana da se aklimatizuju na uslove za igru, tako da je bilo potrebno malo vremena da se u potpunosti prilagode.

U 7. minutu nakon centaršuta sa leve strane Lukić je loše reagovao, a na drugoj strani Romero propušta fantastičnu šansu nakon loše reakcije odbrane naše reprezentacije, Petrović je već bio savladan, ali je lob udarac završio pored gola.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

U 10.minutu Miljan Vukadinović uspeo je da se oslobodi protivnika, šutirao je levom nogom, a lopta je završila u mreži. Ipak, sudije su poništile ovaj gol jer je Lukić bio u ofsajd poziciji, zasmetao je golmanu protivničkog tima.

Veljko Birmančević je u 14. minutu pogodio stativu.

Ono što je bilo i više nego očigledno jeste loš teren u Santo Domingu, pa je naša reprezentacija koja je tehnički potkovanija od protivnika imala problema u napadu.

Na startu drugog poluvremena Birmančević je šutirao iz slobodnog udarca, pogodio je okvir gola, ali je golman bez većih problema savladao njegov udarac.

FOTO: FSS

Pred sam kraj utakmice krenula je serija napada Srbije. Prvo je Makarić propustio dobru šansu u 79. minutu, a onda i Kosta Aleksić par minuta kasnije, sve nakon odličnih prodora Veljka Birmančevića.

Nedostajalo je uigranosti u fazi napada i konkretnosti u završnici, ali je za pohvalu činjenica da je mreža sačuvana.

Fudbalska reprezentacija Srbije za tri dana igra protiv Paname.

0
0

1 Komentara

  1. Neznam kako bez golova kad su naši dali gol u 10 min posle sam se iznervirao i otišo da spavam a izgleda da ovaj novinar što je pisao nije gledao utakmicu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter