0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Englezi su prvi pik!

Objavljeno: 26.01.21 u 11:45

Utorak je pravi dan za fudbal, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

Selhurst park 19.00 Kristal Palas – Vest Hem

Mojes je dočekao povratak Antonija i sada njegov „čekic” udara pravo u centar. Tri vezane pobede (Everton 1:0, Barnli 1:0, VBA 2:1) nadovezale su se na remije sa Brajtonom i Sautemptonom. Hodžsona muče izostanci i zato se Kristal Palas pati više nego što bi trebalo. Zaha, Ferguson i Sako bi mogli da se nađu u postavi, ali Vikam, Skalup i Keli teško. Poslednjih godina na njihovim utakmicama redovno smo viđali bar po jedan gol na obe strane.

Predlog: GG&II1+(2.00)

Sent Džejms 19.00 Njukasl – Lids

Brus ne uspeva da nađe najbolju postavu, pa luta u izboru igrača i formacije. Protiv Arsenala mu je Žoelinon igrao po krilu, a na klupi je ostao Riči, igrač koji je duplo brži i spretniji. Jednostavno, ako su Kerol i Vilson u napadu, njih neko treba da „hrani” loptama, a upotrebljiv pas od Žoelinton neće dobiti. Izbor desnog beka u Kraftu ili Jedlinu je paradoksalan. Mislimo da će Bjelsa znati da kazni ove taktičke propuste svog kolege.

Predlog: X2&0-3 (1.90)

Sent Meris 21.15 Sautempton – Arsenal

Biće vatre. Arsenal se razigrao i žele da uhvate priključak sa vodećim ekipama, te je jasno da to može ostvariti jedino ako nastave u sadašnjem ritmu. Arteta nema toliko problema kada su povrede u pitanju. Obemejang i Lakazet su počeli da liče na sebe, a svi su odahnuli zbog odlaska Ozila. Ako bismo morali jednom rečju da opišemo trenutnu igru domaćina, bilo bi to – solidno. Mogu svakog da iznenade, pod uslovom da je Ings raspoložen.

Predlog: G2+ (2.35)

21.15 VBA – Mančester siti

VBA ne izgleda mnogo bolje od dolaska Oldrajsa. Od dobrih rezultata, imaju remi sa Liverpulom i pobedu nad Vulvsima, ali celokupni utisak kvare četiri poraza, posebno ubedljiva od Lidsa i Arsenala. Mančester siti je u ozbiljnom naletu i nema poraz od novembra. Međutim, uvek se
nešto desi da pokvari Gvardioli sreću, a sada je to povreda De Brujnea. Prve procene su da će Belgijanac pauzirati šest nedelja. Bez njega sigurno mogu sa VBA i Šefildom, a posle ćemo videti.

Predlog: 2&2-3 (2.85)

UKUPNA KVOTA 25.45 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter