0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SEDMI TRENING CRVENE ZVEZDE U TURSKOJ: Aleksandar Katai ponovo na terenu! (FOTO)

Objavljeno: 26.01.21 u 13:12

Na nešto drugačijem mestu nego što je to bio slučaj prethodnih dana, tačnije u hotelu danas u 11 časova otpočeo je trening Crvene zvezde.

Igrači koji nisu počeli jučerašnju utakmicu protiv Ufe sastali su se u hotelskoj teretani i tu trideset minuta radili sa kondicionim trenerom, a potom su se sa ostatkom ekipe uputili ka sportskom centru Kalista. Startnih jedanaest sa jučerašnje utakmice odradilo je trening oporavka. Prvo su trenirali unutar sportskog centra s obzirom na to da je padala izuzetno jaka kiša. Oporavak je bio standardan, onako kako igračima najviše prija. Posle pola sata izašli su na teren i 15 minuta proveli u trčanju, na taj način završen je trening fudbalera koji su otpočeli jučerašnju utakmicu.

Ostatak ekipe radio je po ustaljenom rasporedu. Nakon teretane na terenu su ih čekali postavljeni štapovi i čunjevi i na taj način je otpočelo zagrevanje na jutarnjem treningu, jedinom koji će prvotimci odraditi danas. Posle petnaestominutnog zagrevanja fudbaleri su se preselili na dalji kraj terena, gde su radili vežbe u paru. Imali su zadatak da trče od jednog do drugog dela terena, a da pri tom vode loptu i dodaju svom paru. U pauzama vežbe koja je trajala dvadesetak minuta imali su zadatak da istrče dužinu terena.

U nastavku treninga stručni štab čekao je „crveno-bele“ ispred gola, a na nekoliko punktova bile su nameštene lopte. Članovi stručnog štaba su spremno i spretno dodavali lopte prvotimcima koji su uvežbavali završnicu, a na njima je bilo samo da loptu sprovedu u mrežu.

Čitav trening sa ekipom odradio je Aleksandar Katai. Ponovo smo imali priliku da vidimo Zvezdinu desetku u kopačkama, mnogo je nedostajao ne samo navijačima, već i svojim saigračima, raduje činjenica da je odradio čitav trening i da je radio sa loptom. Bio je Katai u svom prepoznatljivom stilu, kao po navici tresao je mrežu na šuterskom treningu, što bez sumnje može da raduje šefa stručnog štaba Dejana Stankovića, ali i sve one kojima je crveno-bela boja u srcu.

Nisu izostali odlični potezi ni ostalih igrača, kao što su golovi pod prečku ili lobovanje golmana. Time je završen prvi i jedini trening za danas. Vratili su se igrači u hotel, a u nastavku dana imaće slobodno popodne, budući da je izuzetno naporan ritam treninga u Turskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter