0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PROMENA PLANA: Zvezda zakazala novi meč na pripremama!

Objavljeno: 26.01.21 u 17:15

Umesto predviđene utakmice koja je trebala da bude odigrana 28. januara između Crvene zvezde i Maribora, fudbaleri crevno-belih će snage odmeriti sa Akademijom Pandev od 15 časova.

Crveno-beli će se tako umesto sa liderom u prvenstvu Slovenije, ukrstiti koplja sa timom koji zauzima 11. poziciju u makedonskom šampionatu, s obzirom na to da Maribor nije mogao da odigra meč, brzo su reagovali iz redova šampiona Srbije reagovali i pronašli novog rivala. Do sada su fudbaleri Zvezde ostvarili dve pobede, protiv Slaska rezultatom 4:0, kada su se u strelce upisivali Mirko Ivanić, Dijego Falćineli (dva  puta) i Milan Pavkov, kao i protiv Ufe kada je Nemanja Milunović postigao jedini pogodak na meču (1:0).

Crvena zvezda će posle ove utakmice, imati još jednu proveru kada će u nedelju, 31. januara od 15 časova odmeriti snage sa Šahtjorom, što će biti generalna proba pred nastavak borbe za duplu krunu i što bolji plasman u Ligi Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter