0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

NIK KIRJOS: ‘Novak je naš Lebron Džejms! Mora da bude primer svima’

Objavljeno: 26.01.21 u 10:45

Australijanac ponovo govorio o Đokoviću!

Kirjos je već iskoristio nekoliko prilika da kritikuje najboljeg tenisera na planeti. Ovog puta je pozivao na odgovornost i istakao da Đoković mora biti primer ostalim igračima.

-Mislim da je važno pozivati igrače na odgovornost, pogotovo kada je reč o nekome ko je lider našeg sporta-istakao je Kirjos.

PROČITAJTE JOŠ: AKO IMATE PROBLEM, POZOVITE SKOLARIJA: Legendarni Brazilac obezbedio opstanak, a onda napustio klub!

Đoković je tehnički naš Lebron Džejms, mora da bude primer svim ostalim teniserima. Jednostavno, nije bilo pravo vreme za ono što je radio tokom pandemije. Svi pravimo greške, ali treba za njih i da odgovaramo. Moramo da budemo odgovorni. Mi smo kolege, takmičimo se jedni s drugima u istom sportu, a niko drugi ga nije prozvao- rekao je Kirjos.

PROČITAJTE JOŠ: MURINJO TUŽAN ZBOG LAMPARDA: ‘Frenk nije samo kolega, on je važna osoba u mojoj karijeri! Fudbal je brutalan’

Sezona nastavlja se 1. februara turnirima u Melburnu, a teniseri se trenutno nalaze u karantinu.

-Zdravlje i bezbednost su na prvom mestu. Na kraju krajeva, reč je samo o tenisu, ne bi trebalo da narušavamo protokle zbog jednog turnira. Igrači su znali šta ih čeka kada su pristali da dođu. Niko nema razloga da se žali- zaključio je Nik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter