0
Evropske lige

FOTO: Twitter

LUD MILANSKI DERBI! Ibra tragičar, Inter ‘okrenuo’ i u nadoknadi pobedio ‘rosonere’! (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.21 u 23:10

U velikom milanskom derbiju u okviru Kupa Italije, fudbaleri Intera su rezultatom 2:1 savladali Milan i plasirali se u polufinale tog takmičenja.

U dramatičnom duelu ljutih rivala videli smo sve – golove, obračun dvojice najboljih igrača, uvrede, crveni karton, VAR, penal, pa čak i povredu i izmenu glavnog sudije Paola Valerija.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Duel je obeležio Zlatan Ibrahimović najpre pogotkom u 31. minutu kada je kroz noge Aleksandru Kolarovu poslao od stative loptu u mrežu.

Ali, potom je Ibra izazvao žestok sukob sa Romeluom Lukakuom krajem prvog poluvremena, a kasnije u drugom i zaradio isključenje.

Posle međusobnog unošenja u lice, Šveđanin je izneo niz uvreda na račun Belgijanca, koji je potpuno pobesneo i zbog toga ga čak jurio prilikom puta u svlačionicu.

Obojica su tada dobili po javnu opomenu, ali je lajavi Ibrahimović to zaboravio u 58. minutu. Sa leđa je startovao nad Kolarovom i dobio isključenje.

U 70. minutu je Inter to naplatio, jer je sudija Paolo Valeri dosudio penal posle VAR asistencije zbog prekršaja Rafaela Leaa nad Nikolom Barelom.

Karma je htela da upravo Lukaku izvede penal i on je pogodio od prečke za 1:1.

Nekoliko minuta kasnije imali smo novi prekid zbog nesvakidašnje situacije – povredio se sudija Valeri i on nije mogao da nastavi meč.

Inter je u finišu vršio opsadu gola Milana, ali je rumunski golman Ćiprijan Tatarušanu branio kao ‘hobotnica’ pokušaje Ašrafa Hakimija, Lautara Martineza i Romelua Lukakua.

Zbog povrede sudije utakmica je produžena za čak 10 minuta. I onda se u 97. minutu desio trenutak odluke.

Kristijan Eriksen je maestralno izveo slobodan udarac sa oko 23 metra i prelepo pogodio za prolaz Intera.

Sve zanimljive detalje sa ovog duela pogledajte ovde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter