in ,

PobedaPobeda

FANTASTIČNA AKCIJA: Otkupite golove FK Miljakovca u Zimskoj ligi i donirajte sredstva u humanitarne svrhe!

FOTO:FK Miljakovac, Sandic Photography

Fudbalski klub Miljakovac je, kao klub sa pretežno društveno odgovornom misijom, odlučio da svoje prvo učešće u zvaničnim takmičenjima stavi u funkciju humanitarnih akcija.

Miljakovčani su pozvali sve zainteresovane kompanije I pojedince da “otkupe” golove koje njihovi igrači postignu na utakmicama Fair play Zimske lige, i tako postanu prijatelji kluba i donatori. Svaki gol vredeće minimum 5000 dinara, a donatori mogu donirati sredstva humanitarnoj organizaciji koju oni odaberu.

Donatori mogu odabrati da otkupe golove na jednoj utakmici ili na svih pet mečeva, a fudbaleri Miljakovca će nakon svakog meča putem društvenih mreža da se zahvale I posvete pogotke kompanijama ili pojedincima koji će postati donatori humanitarnih organizacija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najbolji strelac kluba do sada je Filip Ranković koji je na 7 prijateljskih i humanitarnih utakmica postigao 11 pogodaka. Ranković pozdravlja akciju svog kluba i poziva sve ljude dobre volje da se priključe akciji i daju mu još veći podstrek da trese mreže u utakmicama Fair play Zimske lige.

FOTO: FK Miljakovac, Sandic Photography

Privilegija je biti deo kluba koji je mnogo više od fudbala, i svi smo ponosni na humanitarne akcije koje smo do sada sproveli, i želimo da nastavimo u istom smeru. Želeo bih da pozovem sve kompanije i pojedince koji su u mogućnosti da se uključe u akciju i doniraju sredstva za golove koje postignemo u okviru takmičenja koje nas očekuje. Sve će dati još veći motiv saigračima i meni na utakmicama i nadam se da ćemo još jednom iskoristiti fudbal i pomoći nekome – izjavio je golgeter “Radničke klase” sa Miljakovca.

Fudbaleri Miljakovca će nastupati u okviru grupe A Fair play Zimske lige u kojoj se nalaze zajedno sa FK Stojnik, FK Dedinje, FK Veliki Borak I FK Novi Beograd. Nakon grupne faze, ekipe iz grupe A i B se ukrštaju po pozicijama, tako da igrače Miljakovca očekuje još jedna utakmica koja će odrediti plasmane ekipa.

Svi donatori će imati pet utakmica u kojima mogu sponzorisati pogotke Miljakovčana. Pozivamo sve zainteresovane donatore da se jave putem društvenih mreža FK Miljakovac ili na mejl fkmiljakovac@gmail.com

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SAŠO FILIPOVSKI PRED DUEL SA LOKOMOTIVOM: „Očekujem od mog tima mnogo bolju igru!“

ĐENARO GATUZO DOBIO ULTIMATUM: Sve bliži otkazu, Napoli već spremio zamenu!