1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA DOBILA NOVOG STANKOVIĆA: „Presrećan sam zbog debija, nadam se da ću uskoro zabeležiti nastup i na nekoj zvaničnoj utakmici!“

Objavljeno: 26.01.21 u 15:17

Mladi vezista rođen 2003. godine – Nikola Stanković, na jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Ufe, debitovao je za seniorski tim Crvene zvezde.

Stasavaju na terenima iza juga Marakane pravi biseri i momci koji predstavljaju budućnost kluba, a upravo to je slučaj sa Nikolom Stankovićem, vezistom čije vreme tek dolazi. Stanković je ušao na teren u 81. minutu umesto Miloša Degeneka na meču protiv Ufe, čime je pojačao plejadu Zvezdinih bisera u seniorskom timu.

Vezista rođen 2003. u Vrnjačkoj Banji u klub je stigao kao petnaestogodišnjak iz kraljevačkog Apolona koji je regionalni centar Crvene zvezde, a time se na delu pokazalo da saradnja Omladinske škole sa klubovima iz regiona donosi rezultate. Osim Stankovića, tu su i Gluščević, Petrović, Ilić, sve dečaci čije vreme tek dolazi, a koji su „crveno-beli“ dres obukli posle staža u Apolonu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Stanković je po dolasku priključen ekipi Marka Neđića, u generaciju koja važi za jednu od najtalentovanijih u Zvezdinoj školi u poslednjoj deceniji. Sjajnim igrama i osvojenim titulama u mlađim kadetima i kadetima, uspevao je da skrene pažnju na sebe. Ovu sezonu je počeo kao omladinac i na 12 mečeva postigao jedan pogodak uz dve asistencije, potom je usledila prekomanda u Grafičar. Tu je na devet mečeva ostvario identičan učinak kao u omladincima – gol i dve asistencije.

Tokom ovih priprema priključen je prvom timu, protiv Ufe je debitovao, i kaže da će taj dan pamtiti ceo život.

Presrećan sam zbog debija, jer o tome da zaigram za Crvenu zvezdu sanjam ceo život. Drago mi je zbog pobede, odigrao sam deset minuta, bilo je korektno, ali mogu još bolje. Nadam se da ću uskoro zabeležiti nastup i na nekoj zvaničnoj utakmici. Zahvalio bih se stručnom štabu na ukazanoj prilici, na meni je sada samo da nastavim da treniram – rekao je sedamnaestogodišnji Stanković.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter