0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘ZAHVALAN I PONOSAN’: Veljko Nikolić prvi put s kapitenskom trakom oko ruke

Objavljeno: 25.01.21 u 19:23

Uspešni su bili prvotimci Crvene zvezde i u drugom kontrolnom meču odigranom protiv ruske Ufe.

Izabranici Dejana Stankovića savladali su ruskog premijerligaša rezultatom 1:0, a vezista kluba iz Ljutice Bogdana Veljko Nikolić sumirao je utiske po završetku duela.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Rezultat nam je na ovim pripremama u drugom planu. Odlično smo igrali, kako u prvom, tako i u drugom poluvremenu. Protivnik je bio težak, čestitao bih mojim saigračima, ali i ekipi Ufe na prikazanom. Iako je rezultat u drugom planu, znači nam što smo upisali još jednu pobedu. Polako hvatamo zalet za prvenstvo i izuzetno bitnu utakmicu koju nas očekuje protiv Milana, istakao je Nikolić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Pamtiće Veljko Nikolić utakmicu protiv Ufe osim po pobedi i po kapitenskoj traci koja se prvi put našla na njegovoj ruci od kada nastupa za Crvenu zvezdu.

– Ponosan sam na činjenicu da su mi saigrači ukazali poverenje i omogućili da baš ja budem taj koji će nositi kapitensku traku na ovom meču. Zahvalio bih im se na tome i nadam se da ću ukazano poverenje opravdati u narednim mečevima, zaključio je Veljko Nikolić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter