4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

TRENER MORNARA NAKON MEČA: ‘Lazić i Dobrić igraju rukomet, po tome su poznati!’

Objavljeno: 25.01.21 u 09:55

Varnice između beograske Zvezde i domaćina tog duela, ekipe Mornara iz Bara nisu stale ni nakon završetka utakmice.

Kako isključeni treneri ne mogu da se pojave na pres konferenciji nakon meča, ispred Mornara govorio je pomoćni trener Zoran Peruničić.

‘Moramo da čestitamo Zvezdi, ali ne možemo se oteti utisku da je, najblaže rečeno, ovo bila jedna rukometna utakmica. Mi se nismo adaptirali na takve uslove, a i ne možemo se adaptirati bukvalno na rukomet, naročito od strane igrača koji su po tome opšte poznati, Lazića i Dobrića. Jednostavno su, blago da se izrazim, bili preagresivni. To se tolerisalo. Kod njihovih ofanzivnih skokova nigdje nije sviran faul, a iz jednog takvog skoka je povrijeđen Jeremić. Sa druge strane, kad je Vranješ otišao na ofanzivan skok, odmah mu je sviran faul.’ – rekao je i dodao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Glavni utisak sa ovog meča jeste: pregruba igra Zvezde. Što se tiče naše ekipe, pravili smo neke greške, dozvolili smo dosta otvorenih šuteva, naročito Lojdu. Tu smo ispadali. Osim toga, rano smo ostali bez rotacije, bez Pulena, a onda se desila i povreda nosa Jeremića. A duga rotacija kod ovako grube igre rivala bila je neophodna.’ – zaključio je on.

0
0

4 Komentara

  1. I bas ste se proslavili u EL, brukate srpsku kosarku. Tako je, lazic i dobric nisu rukometasi, greska, oni su ragbisti.

    0
    0
    Odgovori
    • Pssssssssssssssssssssssst!!!! Maleni Grobarčiću, Zvezda ima UBEDLJIVO bolji odnos pobeda i poraza i od tvog smrdljivog kluba, ali i od svih kluba iz ex-Yu regiona.

      0
      0
      Odgovori
  2. Cuj ovog Milogorca?!Kako to da Lazic i Dobric igraju rukomet samo u aba ligi?Cocece shvati da igras protiv Evroligasa,nije ti to onaj cipiripi kup koji vi igrate!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter