0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Instagram/dragovic6

ŠTA SE SADA DEŠAVA: Priča se da je Dragović Zvezdin, a poznati insajder javlja – ide u Seriju A?!

Objavljeno: 25.01.21 u 19:53

Očigledno je da ima mnogo klubova koji bi rado u svojim redovima videli Aleksandra Dragovića.

Danas je stigla vest da je posle dužeg interesovanja, pregovora u nekoliko navrata, Crvena zvezda utanačila dolazak Aleksandra Dragovića na ‘Marakanu’.

Defanzivac srpskog porekla sa austrijskim državljanstvom bi do kraja nedelje trebalo i da stavi potpis na ugovor, a onda na leto, kada mu istekne ugovor s Bajer Leverkuzenom i potpiše ugovor. Ali se iz Italije sada čuju drugi tonovi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Poznati novinar sa ‘čizme’ Đanluka Di Marcio izbacio je informaciju da je Dragović jedan od prvih pikova ekipe Parme koja želi da se pojača u centru odbrane.

On donosi informaciju da su Musaćo i Facio bili glavni kandidati za pojačanje u poslednjoj liniji, ali da su otpali i da italijanski klub sve karte polaže na Dragovića.

FOTO: Twitter screenshot

Na kraju, narednih dana bi trebala i zvanično da se reši sudbina momka, koji je veliki navijač Crvene zvezde i koji je to nekoliko puta do sada pokazao.

Podsetimo, Dragović je ponikao u bečkoj Austriji, igrao je još za Bazel, kijevski Dinamo, Lester i Bajer Leverkuzen. U ovoj sezoni je za ‘farmaceute’ odigrao 20 utakmica i postigao dva gola, a za nacionalni tim Austrije je upisao 86 nastupa i jednom bio strelac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter