0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

‘SOKRATIS SAM SEBI USKAČE U STOMAK’: Iskusni štoper izaziva rat među navijačima i sebe stavlja u sredinu sukoba!

Objavljeno: 25.01.21 u 10:35

Neshvatljiv potez iskusnog grčkog štopera!

Sokratis Papastatopulos je pre svega nekoliko dana napustio ekipu Arsenala nakon tri godine, tokom kojih je zabeležio oko 60 nastupa za tim. Pričalo se da će da pojača ekipu Šalkea, ali do toga sve izvesnije da neće doći.

Iskusni štoper od danas je novi fudbaler Olimpijakosa, barem prema informacijama koje kruže u grčkim medijima. Ništa ovo ne bi bilo čudno i loše, da Sokratis nema prošlost kakvu ima.

Nastupao je za ekipu AEK-a još od omladinskih kategorija, pa sve do prvog tima, gde je postao ljubimac navijača. U nekoliko navrata je govorio i da navija za Panatinajkos i AEK, što će mu dodatno otežati život i igranje u Pireju.

‘Ranije sam planirao da u Grčkoj okončam karijeru. Sad ne mislim tako. Čak i ne razmišljam o tome. Pre bih se otisnuo u Kinu, Sjedinjene Američke Države ili na neko drugo mesto. U Grčku se neću vraćati, iako znam da će zbog toga mnogi navijači AEK-a biti uznemireni.’ – rekao je Sokratis pre dve godine.

‘Odrastao sam u zelenoj porodici, svi moji ukućani navijali su za Panatinaikos, tako sam i ja od malena podržavao Zelene, ali kad sam potpisao za AEK postao sam vezan za žuto-crni. Volim ga, zauvek će biti u mom srcu i kad bude došlo vreme da se vratim u Grčkoj AEK će imati prednost.’ – jedna je od njegovih čuvenijih izjava u svetu grčkog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter