0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Kvote se danas ‘vijaju’ po čitavoj Evropi!

Objavljeno: 25.01.21 u 09:38

Nedelja pred nama je puna dobrih mečeva u najboljim ligama Evrope, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

Ponedeljak

20.45 Sošo – Tuluz

Ne tako davno smo ih gledali u Ligi 1, a sada.. Gosti su dobro započeli borbu za povratak u elitu, dok i Tuluz ove sezone ima manje problema nego ranije. Ipak, domaćini iz Pežoovog grada teško će ove sezone da se umešaju u borbu za vrh. Sedam bodova zaostaju za baražom i ovaj meč bi mogao da im bude odlučujući. Moglo bi biti pogodaka na obe strane.

Predlog: X2&2-3 (2.80)

21.00 Breša – Monca

Eksperiment sa Mariom Balotelijem je doživeo krah i Breša sada gleda da prvo sačuva živu glavu u Seriji B. Ušla je u seriju od tri poraza u poslednja četiri meča i da nije bilo pobede nad SPAL-om, David Dioniđi bi posle manje od mesec dana možda već razmišljao šta mu je ovo trebalo. Monca pod duetom Berluskoni i Galijani deluje da ima šta je potrebno da se plasira u Seriju A. Imaju fin tim u kojem se izdvaja defanzivac Karlos Avgusto.

Predlog: X2&0-3 (1.80)

21.00 Ajndhoven – NEC

Malo su u Holandiji 2 počeli da štede na golovima. Odnosno, liga koja je nekada bila sinonim za I2+, II2+ i 3+, sada ume često da prevari. Ajndhoven je u 3/5 poslednjih mečeva došao 0-2, a u ona dva kada nije, meč je išao u 4+ i 7+. Slična je situacija i kod NEC-a. Međutim, tradicija je tu da bi se poštovala, bar sa naše strane, zato ćemo verovati u šuplje odbrane i dobar napad dva kluba, i to žestoko.

Predlog: II3+ (3.25)

21.00 Atletik Bilbao – Hetafe

U Bilbau su dani slavlja posle velikog trijumfa nad Barselonom u finalu Superkupa Španije. Pobedom od 3:2 u produžetku i zaista sjajnom i srčanom igrom uspeli su Baskijci čak da isprovociraju Lionela Mesija da dobije prvi direktan crveni karton od kako igra fudbal u Barseloni. Pitanje je koliko će moći da lete na krilima tog trijumfa i u La ligi. Hetafe nije naivan rival koji, od kako je 2016. godine prekinuo dominaciju Atletik Bilbaa u međusobnim duelima, nije izgubio od ovog rivala.

Predlog: 2-3 (2.05)

UKUPNA KVOTA 33.57 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter