0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

OGNJEN VRANJEŠ IMA NOVI KLUB: Bivši igrač AEK-a prešao u ekipu koja je izbacila Partizan!

Objavljeno: 25.01.21 u 20:49

Ognjen Vranješ ima novi klub!

Bivši igrač AEK-a napustio je Anderleht i narednih pola godine provest će na pozajmici u ekipi Šarlroa.

Nakon dogovora između Anderlehta i Šarloe, Ognjen Vranješ će biti u našem klubu pozajmljeni igrač u narednih šest mjeseci. Vranješ (31) je u karijeri 38 puta oblačio dres reprezentacije Bosne i Hercegovine , a ove sezone naš novi centralni bek je odigrao četiri meča za briselski klub. Rukovodstvo, stručni štab, igrači i cijelo osoblje pozdravljaju našeg novog fudbalera. Dobrodošao, Ognjene – navedeno je u saopštenju Šarloe.

Iskusni štoper od oktobra nije upisao nijedan meč za Anderleht, pa je odlazak na pozajmicu došao kao logičan sled događaja.

Ognjen Vranješ je naveo da su ambicije u klubu velike i da im predstoji borba za Evropu.

– Pridružiću se klubu koji ima velike ambicije u prvenstvu i želi izboriti plasman u evropska takmičenja. Spreman sam, a takođe mislim da ću se naviknuti na Šarlou. Znam da je trener Karim Belhocin tražio pravog timskog igrača koji će se boriti za svaku loptu i koji se nikada ne predaje. Neću imati problema sa adaptacijom – izjavio je Vranješ i nastavio:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Moram ih nagraditi za povjerenje koje su mi ukazali što mi je ulilo samopouzdanje. Uvjeren sam da ćemo na kraju sezone svi biti zadovoljni – zaključio je Vranješ.

Ognjen Vranješ je u karijeri nastupao za Borac iz Banjaluke, Crvenu zvezdu, AEK, Napredak, Krasnodar, Šerif, Sporting iz Hihona, Gazijantep..

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter