0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN PETI TRENING U TURSKOJ: Crveno-beli spremaju taktiku za meč protiv Ufe (FOTO)

Objavljeno: 24.01.21 u 13:45

Snažna kiša probudila je ovog jutra fudbalere Crvene zvezde, najavljeno loše vreme je stiglo u Antaliju, ali ono nije pokvarilo planove stručnog štaba.

Odradili su crveno-beli trening podeljeni u dve grupe, na ofanzivce i defanzivce. U 11 sati po turskom, odnosno dva sata ranije po srpskom vremenu, fudbaleri Crvene zvezde su iz hotela krenuli na stadion i posle nešto više od pet minuta vožnje, prva grupa je stigla. Defanzivci su se zaputili u teretanu gde su naporno radili oko tridesetak minuta po marljivo pripremljenom planu dela stručnog štaba koji se bavi kondicijom. Vežbe su se radile kružno, a fudbaleri išli od punka do punkta i akcenat je prevashodno bio na snazi. Potom su izašli na teren, a u tom trenutku je stigla druga grupa. Imali su zadatak da prema postavljenim kapicama istrčavaju u različitim brzinama po delovima terena, a potom su prešli na trčanje sa opterećenjem.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Na terenu su bili postavljeni ‘manekeni’ obučeni u markere, što znači da se radilo na taktici, što ne čudi kada se uzme u obzir da je sutra od 15 časova pripremna utakmica protiv ruske Ufe. Mnogo snažnija kiša počela je tad, ali nije smetala treneru Stankoviću da prenese sve zamisli fudbalerima koje trenira.

Uigravali su se po linijama tima, a nešto malo pred kraj taktičkog dela su i ofanzivci izašli na teren, nakon što su završili tridesetominutni rad u teretani. Oni su takođe, potom, trčali sa opterećenjem i postavljali se prema taktičkoj amisli trenera. Uvežbavale su se akcije i prekidi, a Stanković je mogao da bude prezadovoljan kako su fudbaleri danas radili.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter