0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELJKO NIKOLIĆ: ‘Golovi protiv Slaska kao sa treninga’

Objavljeno: 24.01.21 u 15:45

Rešili su fudbaleri Crvene zvezde prvu kontrolnu utakmicu protiv Slaska na pravi način, trijumfom rezultatom 4:0, već sutra ih čeka nova provera protiv Ufe, a Veljko Nikolić se raduje mečevima.

– Srećni smo zbog pobeda. Iako su nam noge još uvek teške jer su treninzi veoma naporni, dobro smo ušli u meč protiv Slaska i kontrolisali utakmicu. Drago mi je što smo uvežbane akcije preneli na teren i na taj način uspeli da postižemo golove protiv rivala. To znači da smo fokusirani na rad – počeo je Nikolić.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Mladom vezisti na treninzima najteže pada – trčanje.

– Mislim da je svima to najteže, ali kako kaže naš kondicioni trener – na kraju sezone ćete videti zbog čega ste ovoliko trčali i zašto je to bitno.

Uigravao je Dejan Stanković nekoliko formacija na meču protiv Slaska, što Nikolić smatra odličnim.

– Želimo da u svakom trenutku možemo da se prilagodimo protivniku, tako da vežbamo više formacija. Bitno je da budemo što uigraniji. Fokusirani smo maksimalno da odradimo pripreme kako treba. Ne mogu da kažem da ne razmišljamo o Milanu, ali ima vremena do te utakmice -zaključio je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter