0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Šarena ponuda ove nedelje, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 24.01.21 u 10:25

Nedelja pred nama je puna dobrih mečeva u najboljim ligama Evrope, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

12.30 Juventus – Bolonja

Juventus je u neprijatnoj situaciji i nema prostor za kiks. Za Milanom zaostaju deset, za Interom sedam bodova. Ipak, treba reći da imaju utakmicu manje od dvojca iz Milana. Ples „dame” nije elegantan kao što smo navikli, to ide na Pirlovu dušu. Sve i da mu se progleda kroz prste za poraz od Intera, teško će ići sa brukom protiv Fiorentine. Kvardado, De Liht i Sandro imaju virus. Mihajlović nije bez problema pošto su mu upitni: Mbaije, Medel, Santander i Ravaglija.

Predlog: DP1 (3.45)

15.00 Rems – Brest

Lil je zaustavio napredovanje Remsa, što se moglo očekivati. Ipak je Galtijeov tim krupna riba za Gijonovu mrežu, doduše, taktički dobroispletenu. Rajković nije imao svoje veče, ali ko mu sme zameriti kada se zna šta je sve uradio u minulom periodu i koliko su njegove odbrane doprinele da domaćin izađe iz krize. Brest je posle PSŽ-a poražen i od Rena. Utisak je da gosti ne treba da strepe, ali bi bilo poželjno da što pre izađu iz letargije u koju sve češće upadaju.

Predlog: Ki1 (2.45)

16.15 Elče – Barselona

U Barseloni mogu da pevaju jer je Lionel Mesi zbog namernog udaranja protivnika u finalu Superkupa Španije dobio samo dva meča suspenzije. Jedan od njih je i ovo gostovanje na stadionu Manuel Martinez Valero, gde su Katalonci svakako veliki favoriti. I tradicija tako nalaže jer Elče nikada u istoriji nije pobedio velikana sa Nou Kampa. U ovom slučaju, čak i bod bi im bio veliki kao kuća, ali sa druge strane, za Barsu bi to bila još jedna sramota.

Predlog: 2-2&2+ (2.10)

17.00 Ren – Lil

Lil igra dobro u kontinuitetu i da nije bilo kiksa od Anžea (1:2), imali bibod više od Parižana. Na igrače definitivno ne utiče situacija vezna za finansije i poslovanje kluba. Ren je zaigrao bolje i u skladu sa svojim mogućnostima. Tačno od momenta kada su završili odiseju za zaborav u LŠ, kao da su skinuli okove sa nogu. Poslednji poraz su doživeli ovde od Sevilje i onda se potpuno posvetili L1, pa nanizali četiri pobede za trenutnu seriju bez poraza (5-2-0).

Predlog: I1-3&II1-3 (2.30)

21.00 Sent Etjen – Lion

Derbi regije Rona-Alpa za žitelje je jedini i pravi. Radnička klasa Sent Etjena protiv više klase iz Liona. Da je situacija drugačija, vozovi koji kreću iz Liona bili bi puni navijača, a već na stanici bi ih čekala „zelena dobrodošlica”. Onda bi se jurnjava nastavila po celom gradu. Ovako, vatru očekujemo samo na terenu, a biće je sigurno, ma koliko domaćin igrački delovao inferiornije. Puel će koristiti taktiku oprobanu iz finala Kupa sa Parižanima: „Lopta može da prođe, igrač nikako” .

Predlog: 1X&2+ (3.70)

UKUPNA KVOTA 151.05 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter