0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter screenshot

SJAJNI OGNJEN DOBRIĆ PREDVODIO CRVENO-BELE: Zvezda slavila! Radonjić i Pavićević isključeni!

Objavljeno: 24.01.21 u 21:22

Meč ja bio pod znakom pitanja, ali je na kraju ipak odigran.

U okviru 16. kola ABA lige, Mornar je u Baru ugostio ekipu Crvene zvezde. Utakmica odigrana u Crnoj Gori je završena rezulatatom 78:86 u korist ekipe sa Malog Kalemegdana.

Meč je kasnio! Nevreme i velika kiša u Baru su napravili problem. Voda je ulazila u salu i tako okvasila parket. Domaćin je brzo reagovao i sudije su dozvolile da utakmica počne.

Zvezda je od samog starta meča bila u prednosti, ali domaćin je pružao veoma snažan otpor. Rezultatski vrlo intersantna i neizvesna utakmica.

Treneri su protivničke serije koševa zaustavljali brzim tajm-autom. Gosti su na poluvremenu vodili rezultatom 37:40.

U jednom trenutku meča, povredio se Marko Jeremić. Reprezentativac Srbije je naleto na lakat saigrača Smita i tako se povredio. Usledila je kratka pauza, a nju je obeležila verbalna rasprava trenera Crvene zvezde i predsednika Mornara. Dejan Radonjić i Đorđije Pavićević su isključeni, a nije poznato o čemu je reč.

PROČITAJTE JOŠ: OZBILJAN PROBLEM ZA NEKADAŠNJEG ZVEZDINOG IGRAČA: Korona ga odvaja od terena na čak tri meseca!

Meč je svakako obeležila odlična košarka na obe strane. Zanimljivi poenterski okršaji Dobrića i Lojda sa jedne i Vajtheda i Tejlora Smita sa druge strane.

Ognjen Dobrić je pokazao da se nalazi u odličnoj formi i da mu prija povratak Dejana Radonjića. Meč je završio sa 20 postignutih poena, pet uhvaćenih lopti i tri asistencije. Pratio ga je Džordan Lojd. Nekadašnji igrač Toronta je postigao 18 poena, a na to je dodao skok i tri uspešna dodavanja. Džoni O’ Brajant je dodao 14 poena.

U ekipi koju sa klupe predvodi trener Mihailo Pavićević, istakao se Ajzea Vajthed. Amerikanac je bio sjajan i predvodio je svoju ekipu sa 19 poena, pet skokova i tri uspešna dodavanja. Odličnu podršku pružio mu je Tejlor Smit. Još jedan u nizu Amerikanaca, odigrao je kvalitetnu utakmicu i postigao 15 poena uz četiri skoka. Nidam je dodao 13 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter