0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ: ‘Mekintajer je van ekipe, čekamo rezultate testiranja’

Objavljeno: 24.01.21 u 16:00

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, govorio je o zdravstvenoj situaciji crno-belih, ali i Kodiju Mileru Mekintajeru.

Poslednjih nekoliko dana spekuliše se o odlasku Mekintajera, a Mijailović je naglasio da Amerikanac trenutno trenira samostalno.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

– Odluka stručnog štaba i sportskog sektora je da Kodi bude van ekipe, on je sada igrač Partizana i trenira van ekipe. Traži se način oko izlaska iz ugovora. Sportski sektor i stručni štab imaju odrešene ruke da sklone koga žele iz ekipe, isto tako imaju podršku kluba da se pojačaju na pozicijama na kojima smatraju da treba. Ciljevi kluba su svima jasni. Neposredno pred sinoćnu utakmicu dobili smo informaciju da nam je ekonom pozitivan na covid-19, specifičnost njegovog posla je da ima kontakt sa većinom igrača, nismo želeli ništa da prepustimo slučaju, testirali smo sve igrače i stručni štab, sada čekamo njihove rezultate. Juče posle podne se nekoliko igrača žalilo na glavobolje kako nam je preneo klupski doktor. Sada se molimo da svi budu zdravi, da nastavimo takmičenja po planiranim kalendarima – objasno je predsednik crno-belih za ‘Sport klub’.

Meč između Partizana i FMP je trebalo da se igra u subotu u u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’ od 19 časova.

ABA liga će naknadno odrediti novi termin odigravnja utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter