in , ,

GOLMAN PARTIZANA NAPUŠTA PRIPREME! Stevanović se vraća u Beograd, a evo šta je razlog!

FOTO: FK Partizan

Povreda ramena golmana Partizana, Nemanje Stevanovića, koju je zadobio na poslepodnevnom treningu u subotu, nije teška kako se u prvi mah učinilo, ali nije ni naivna.

Iz tog razloga u taboru Partizana u Turskoj odlučili da se golman već sutra vrati u Beograd, gde će obaviti dodatna ispitivanja.

Stevanović trenutno ima otok na ramenu, koje je ispalo iz ‘ležišta’ prilikom jedne intervencije i dok on ne splasne ne može da obavi snimanje, koji će pokazati da li ima oštećenja ligamenata, navodi ‘Telegraf’.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Medicinski tim crno-belih je odmah posle nesrećnog slučaja vratio desno rame čuvara mreže na mesto, ali je Stevanović usled navedenih razloga okončao svoj boravak u Beleku sa ekipom.

– Neverovatno je koliko nemam sreće. Rame mi je ispalo još dok sam bio u vazduhu, kada sam ispružio ruku, nisam praktično ni dotakao zemlju. Vratili su ga na mesto, ali imam još uvek otok, koji mora da splasne da bih mogao na snimanje, kako bi se utvrdilo da li su ligamenti u redu. Nadam se da će sve proći kako treba i da ću uskoro ponovo na teren – rekao je Stevanović.

On napominje da nije doživeo sličnu povredu prvi put.

– Kada sam branio u Čukaričkom, u jednoj sezoni mi je rame ispadalo pet puta i to je bilo zaista neprijatno. Posle sam radio dosta na ojačavanju i prestalo je, ali eto desilo se sada opet kada sam najmanje očekivao –  kaže Stevanović.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DABL-DABL BOBANA MARJANOVIĆA ZA MANJE OD 20 MINUTA! Hjuston razbio Dalas! (VIDEO)

STEFAN ČOLOVIĆ: ‘Lako sam se dogovorio sa Čukaričkim, želja mi je bila da dođem na Banovo brdo’