0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN ČETVRTI TRENING U TURSKOJ: Oporavak i uvežbavanje završnice (FOTO)

Objavljeno: 23.01.21 u 12:57

Više od sat i po vremena i danas su fudbaleri Crvene zvezde proveli na terenu.

Igrači koji su otpočeli jučerašnju utakmicu su imali nešto drugačiji program, s obzirom da su oni radili trening oporavka.

Po izasku na teren prvotimce Zvezde sačekale su pripremljne strunjače sa rolerima za masažu. Desetak minuta crveno-beli proveli su radeći vežbe i masirajući se, a nakon toga su istrčali nekoliko krugova na terenu. Posle desetak minuta vratili su se na strunjače i nastavili sa masažom onoliko koliko je kome prijalo i time je zavšen trening za fudbalere koji su otpočeli jučerašnji meč.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Ostatak ekipe trening je započeo u teretani. Vežbe snage bile su u fokusu, a zatim su se crveno-beli momci preselili na teren. Tamo ih je sačekao svojevrstan poligon, koji se sastojao od istrčavanja sa preponama različitih visina, a zatim su prelazili na drugi deo terena, gde su vežbali vođenje lopte kroz štapove, tačnije prepreke.

Desetak minuta prvotimci crveno-belih radili su vežbe koje je uključivao poligon, da bi nakon toga pod budnim okom stručnog štaba, na čelu sa Dejanom Stankovićem radili na završnici. Manekeni su bili postavljeni na polovini terena i na taj način su uvežbavali akcije, ali i završnicu. Fudbaleri podeljeni u tri grupe igrali su improvizovanu utakmicu na male golove, a za sam kraj trening odigrali su i jedan meč na skraćenom terenu na dva gola.

Fudbaleri koji su završili trening oporavka ostali su da isprate kako izleda rad njihovih saigrača i da ih podrže tom prilikom. Crveno-bele očekuje slobodno popodne, ali se već sutra fudbaleri Zvezde vraćaju ustaljenom ritmu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter