0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Ove subote smo tipovali Francuze i Italijane!

Objavljeno: 23.01.21 u 10:15

Vikend pred nama je pun sjajnih mečeva u najboljim ligama Evrope, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

17.00 Lens – Nica

Ursea se nadao da će dolazak Selibea učvrstiti odbranu Nice, a onda su ga igrači Bordoa (0:3) demantovali. Fale mu Danilo i Dante, neizvestan je Roni Lopez. Vratio se Dolberg, ali nespreman je za veće napore. Kada se sve sabere, dobija se ekipa koja, ako računamo i katastrofu u LE, ima
jednu pobedu (Nim) na 14 poslednjih utakmica (1-3-10). Forma domaćina je u blagom padu, što se očekivalo zbog „kratke klupe” koju Heiz ima. Srećom, ozbiljnije povrede ih zaobilaze.

Predlog: 1X&0-3 (1.80)

18.00 Milan – Atalanta

Pioli ima problem. Romanjoli i Selemakers su suspendovani, Rebić, Ernandez, Čalhanoglu, Krunić i Gabija su povređeni. Srećom, zdrav je Ibrahimović. Svi ostali su izuzetno motivisani, što garantuje da ćemo gledati uzbudljiv meč. Gasperinija ne muče suspenzije, na povredu mu se žali Pašalić, a Papu Gomeza je odstranio iz ekipe. Prošle sezone, ovde je bilo nerešeno (1:1), ali Pioliju još zvoni u ušima zbog katastrofe doživljene u Bergamu (0:5).

Predlog: GG&3+ (1.77)

18.00 Udineze – Inter

Udineze je opet u minus fazi, a sada treba da zaustave zahuktali Inter koji dolazi posle pobede u derbiju nad Juventusom. To neće biti lako. Domaćinu bi mogli faliti Puseto, Dorestieri, Jajalo i Okaka. Konte neće moći da računa na D’Ambrosija, pa ako ne bude nepredviđenih dešavanja, to je jedini izostanak u gostujućem timu. Sve rečeno je jasan pokazatelj da pobedu gosta treba uzeti u ozbiljno razmatranje, sve ostalo bi bilo veliko iznenađenje.

Predlog: 2&2-6 (2.05)

20.45 Fiorentina – Krotone

Skidamo kapu onom ko predvidi gde će Prandeli odvesti ekipu Fiorentine. Savladaju Juventus u Torinu (3:0), ne mogu Bolonju kod kuće (0:0), izgube od Lacija (1:2), pobede Kaljari (1:0) i onda dožive torturu u Napulju (0:6)!? Dolazi im Krotone koji ima najslabiju ekipu u ligi, ali posle pobede nad Beneventom (4:1). Dok je samopouzdanje domaćina na niskim granama zbog teškog poraza, gosti zbog ubedljive pobede naziru svetlo u tunelu.

Predlog: 1X&2-3 (2.50)

21.00 Monako – Olimpik Marselj

Postoji mogućnost da Monako dovede Marsela iz Reala. Kvalitet i iskustvo Brazilca bi mogli da budu korisni Kovaču, a da li im je u ovom momentu potreban takav igrač, nije lako odgovoriti. Čini se da je
prelazak Milika u Olimpik gotova stvar. Vilas-Boasu treba još jedan napadač sigurno pošto oslanjanje na Benedeta nije rešenje. Dovoljno je videti da su timovi Strazbura, Lensa, Remsa i Bresta postigli više golova od Olimpika, a da ne pičamo Lilu, PSŽ-u, Lionu i Monaku.

Predlog: Ki1 (1.95)

UKUPNA KVOTA 31.84 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter