1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Split/Ivica Cavka

KORONA PARALISALA PARTIZAN: Utakmica sa FMP-om odložena sat i po pred početak, veliki broj zaraženih u crno-belom taboru?!

Objavljeno: 23.01.21 u 17:46

Košarkaši Partizana trebalo je da od 19 časova igraju protiv FMP-a utakmicu 16. kola ABA lige, ali kako sada stvari stoje od toga neće biti ništa.

Razlog je su pozitivan test na korona virus u redovima crno-belih, kao i pojava simptoma kod velikog broja igrača.

Iz Humskesu  poručili da je pozitivan test dobio jedan član stručnog štaba, a da su se kod petorice igrača pojavili simptomi. Zbog toga, ceo tim je poslatu izolaciju, a nije poznato o kojim igračima je reč.

– KK Partizan ovim putem obaveštava javnost da je utakmica 16. kola ABA j.t.d. lige, Partizan  – FMP odložena. Nakon pristiglih rezultata testiranja na virus Kovid 19, potvrđeno je prisustvo virusa kod jednog člana stručnog štaba, dok je još pet igrača osetilo simptome. Na preporuku lekara, ekipa je odmah upućena u kućnu izolaciju. Svi članovi ekipe i stručnog štaba će biti ponovo testirani u najkraćem mogućem roku, a o rezultatima testiranja, klub će blagovremeno obavestiti predstavnike ABA lige, Evrokupa i kompletnu javnost, saopštili su crno-beli.

Podsetimo, meč je trebalo da se odigra od 19 časova, a u prvom ovosezonskom susretu ovih timova, Partizan je u Železniku zabeležio pobedu rezultatom 90:103.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ovu utakmicu Partizan je dočekivao s učinkom od sedam pobeda i osam poraza i veoma malim šansama za plasman među najbolja četiri tima, dok je FMP na 9. poziciji s pet pobeda i devet poraza. Ipak, njihov duel neće biti odigran ove subote, već u nekom naknadnom terminu koji odrede čelnici regionalne lige.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

 

 

 

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter