0
Domaći fudbal

FOTO: FK Inđija

INĐIJA SLAVILA NA PRIPREMAMA: Srpski tim savladao Černomoro

Objavljeno: 23.01.21 u 17:11

Fudbaleri Inđije savladali su rusku ekipu Černomoro rezultatom 2:1 u prvoj kontrolnoj utakmici u Turskoj. Meč se igrao u Beleku.

Iako rezultat ne govori tako superligaš iz Srema je dominirao čitav meč, Rusi su iz jedinog šuta na gol, zatresli mrežu Inđije.

U prvom poluvremenu Inđija je imala loptu, ali posle jedne greške na sredini terena, ruska ekipa je povela u 25. minutu sa 1:0 lepim golom sa 16m.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Superligaš nije odustajao od ihre koju forsira Dejan Čelar, i izjednačenje je stiglo već u prvom poluvremenu. Posle udarca Đorđevića sa oko 20m, od golmana lopta udara u prečku, a Dimitrov rutinski šalje loptu u prazan gol, jer je golman ostao na zemlji.

Drugo poluvreme ista situacija na terenu, ovoga puta, bez ijedne prilike za Ruse.

Krajnji rezultat postavio je Pantelić, koji je golom krunisao svoju dobru igru. Akciju je započeo Nešković, centrirao je Hrubik, a u petercu protivnika najbolje rezervista na pozajmici iz Vojvodine.

Za Inđiju su igrali: Jovičić, Cucin, Protić, Bakić, Čelov, Škorić, Đorđević, Karaklajič, Nešković, Bastajić, Dimitrov.

Igrali su još: Novaković, Hrubik, Krneta, Jovanović, Pantelić, Perušević, Mrđa, Brana Ilić, Filip Ilić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter