0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

EDŽIM POGODIO TROJKU ZA POBEDU: Borac zaustavljen na korak od velikog preokreta!

Objavljeno: 23.01.21 u 21:15

Neizvesna utakmica u Čačku je završena!

Borac je u Čačku ugostio ekipu Budućnosti iz Podgorice. Gosti iz Crne Gore su nakon dva vezana poraza od Cedevita Olimpije, prvo u Evrokupu, a onda u ABA ligi, uspeli da dođu do nove pobede.

Pitanje pobednika rešio je Melvin Edžim u poslednjem napadu njegove ekipe.

Tim iz Crne Gore je imao veliku prednost tokom meča, ali Borac je u finišu stigao do izjednačenja. Ljubitelji košarke su imali priliku da gledaju još jednu neizvesnu završnicu.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJI IGRAČI BIRALI NAJVEĆE RIVALE: Nadal izabrao Rodžera, Novak ‘prelomio’ kratko i jasno! (VIDEO)

Pri rezultatu 72:72, Edžim je pogodio prvo slobodno bacanje. Drugi put je bio neprecizan! Domaći tim je krenuo u napad, ali je Entoni Smit izgubio loptu. Podgoričani su iskoristili priliku i Melvin Edžim je pogodio trojku koja je njegovom timu donela pobedu.

Utakmica je završena rezultatom 72:76.

Najefikasniji igrač u redovima ekipe koju sa klupe predvodi Petar Mijović bio je Džastin Kobs sa 19 poena. Vil Rid je dodao 14, a Melvin Edžim 13.

U ekipi iz Srbije istakao se Nikola Kočović sa 16 postignutih poena. Entoni Smit je pratio Kočovića sa 14 poena, a Brajsi Džons je dodao 12.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter