0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DARIJO SRNA: ‘Šahtjor prati sve – i fudbalere Partizana, ali i Lalinu Vošu i Dekijevu Zvezdu’

Objavljeno: 23.01.21 u 13:25

Godinama skauting služba Šahtjora iz Donjecka važi za jednu od najboljih u istočnoj Evropi.

Ukrajinski klub je uvek imao sjajnu ekupu u evropskim takmičenjima, pa ne čudi informacija da njegovi skauti ogromnu pažnju posvećuju i srpskom fudbalu.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

To je potvrdio i sportski direktor Šahtjora, Darijo Srna, koji je u subotu bio gost Partizana na pripremema u Beleku, gde se sprema i ukrajinski tim.

– Ima jako mnogo dobrih mladih igrača na prostoru bivše Jugoslavije. Ne samo da su nama interesantni, već celoj Evropi. Partizan prodaje igrače i u Mančester siti, Almeriju, velika je istorija Partizanovih igrača koji su otišli u velike klubve. Naša skauting služba drži ceo Balkan na oku, gleda i ako bude neko interesantan sigurno će biti na našem papiru. Pratimo i igrače Partizana, ali i Vojvodine, gde je moj brat Lala trener. I Deki Stanković je u Zvezdi… Pratimo sve. Partizan je sada na drugom mestu, biće interesantno prvenstvo – rekao je Srna za sajt crno-belih.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter