0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DARIJO SRNA POSETIO PRIJATELJE IZ PARTIZANA: ‘Igor Duljaj je moj brat’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.21 u 12:25

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama u Turskoj, baš kao i većina evropskih klubova.

Pored crno-belih tu je i ukrajinski Šahtjor, a legenda ukrajinskog kluba Darijo Srna odlučio je da poseti svoje prijatelje iz Partizana.

Nije tajna da su Igor Duljaj i Darijo Srna veliki prijatelji, zajedno su ispisali istoriju u Šahtjoru, a to prijateljstvo traje i godinama kasnije.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

U razgovoru za Youtube kanal Partizana, Srna je istakao da je za njega Duljaj više od prijatelja.

Igor je moj brat, prijatelj, proveli smo toliko godina u Šahtjoru… ne samo da samo zajedno igrali, već smo usput postali jako bliski. On je veliki čovek, bio je veliki igrač i legenda našeg kluba. Svaki dan se čujemo, ovo je prvi put da se vidimo posle dužeg vremena. Poznajem mnogo ljudi iz Partizana, juče su oni posetili naš trening, danas sam ja ovde. Sa Duljajem sam igrao, znam još nekoliko njih, Stojkoviću sam zabijao golove… Lepo je kada se sretnemo i prisetimo nekih lepih vremena – rekao je između ostalog Srna, a osvrnuo se i na takmičenje u Superligi Srbije.

– Pratim i Vojvodinu gde je moj brat Lala trener, sada je i Deki Stanković u Zvezdi, vi ste sada tamo drugi… Biće interesantno prvenstvo – dodao je Srna.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter