0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot/Gini Wijnaldum

VAJNALDUM ISKREN: „Nismo bili dovoljno pohlepni da damo gol!“ (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.21 u 11:18

Fudbaleri Liverpula sinoć su poraženi na svom Enfildu od Barnlija sa 1:0, strelac jedinog pogotka bio je Ešli Barns!

Vajnaldum je izjavio da je razočaran rezultatom, ali da vremena za odmor nema i da moraju se fokusiraju na sledeću utakmicu.

Teško je! Pre utakmice smo imali dogovor kako želimo da igramo protiv Barnlija. Želeli smo da dominiramo u posedu. Stvorili smo dovoljan broj prilika da postignemo gol, ali nažalost nismo uspeli. Nismo bili dovoljno oštri i sviran im je penal – izjavio je Vajnaldum i nastavio:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Imali smo stopostotne šanse, a bili smo u situaciji da se borimo da damo gol. Teško je objasniti. Ljudi koji nas gledaju će reći da nemamo samopouzdanje. Ja i dalje mislim da imamo. Nismo bili dovoljno pohlepni da damo gol. Moramo da nastavimo dalje. Moramo da izbacimo iz glava ovaj poraz i da razmišljamo o sledećem meču. Igramo protiv Mančester junajteda i moramo da pokušamo da ih dobijemo – zaključio je fudbaler Liverpula.

Liverpul se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji sa 34 osvojena boda, a u narednom kolu gostuju u Londonu izabranicima Žoze Murinja, a pre ligaškog duela očekuje ih najveći meč Engleske. U FA kupu igraju protiv Mančester junajteda 24.01 od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter