0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Mnogo zanimljivih utakmica danas, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 22.01.21 u 10:30

Pred nama je petak pun interesantnih mečeva u najboljim ligama širom sveta, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

20.30 Borusija M. – Borusija D.

Posle 12 uzastopnih poraza na zvaničnim utakmicama protiv „milionera” iz Dortmunda, cilj domaćih fudbalera je da kako znaju i umeju prekinu očajnu seriju. Neće ima biti lako jer igraju u ritmu nedelja, utorak, petak! Jedina dobra stvar je povratak Tirama posle pet utakmica suspenzije. Ni Dortmund ne blista, ali su njegovi igrači odmorniji, tradicija im je saveznik, a imaju i strašan tandem Rojs-Haland.

Predlog: 2&I<II (3.90)

 21.00 PSŽ – Monpelje  

Poćetino ima virus i nalazi se u samoizolaciji. Protiv Anžea (1:0), ekipu su vodili pomoćnici Perez i D’Agostino, što se može očekivati i na ovoj utakmici. Izostanak prvog trenera može u određenoj meri uticati na kvalitet igre Parižana, ali u njihovu pobedu nećemo sumnjati, najviše zbog slabe forme u kojoj se gosti nalaze. Monpelje je igrao odlično do sredine decembra, kada su naleteli na Mec koji je Der Zakarijanova kola gurnuo nizbrdo (0-2-4).

Predlog: 1&3-5 (2.05)

21.00 Viljem – Zvole

Viljem ima samo dve pobede posle 17 odigranih utakmica, ali je od četiri remja, jedan ostvario protiv Ajaksa! Grčevito će se boriti za opstanak jer njegova odbrana nije na nivou elitne lige. Zvole je bolje plasiran jer ima duplo više nerešenih rezultata, što znači da je taktički potkovanija ekipa i ne srljaju ako vide da ne mogu da trijumfuju. U seriji su od dva poraza (Fejenord i Fortuna).

Predlog: I1+&3+ (1.90)

21.00 Levante – Valjadolid

Levante je mnogo bezbrižniji od Valjadolida, koji je od 0:2 stigao do 2:2 protiv Elčea i nekako pobegao iz zone ispadanja. Pokušaj da se dovede Umar Sadik, bivši napadač Partizana i aktuelni špic Almerije, ispostavio se neuspešnim. Kvote na golove ove godine u Španiji su ogromne, a vrlo često dolaze. Umesto odabira konačnog ishoda, možda je najpametnije gađati golove u ovom susretu. Na Levanteovim utakmicama ih ima pregršt u poslednje vreme.

Predlog: GG (1.82)

UKUPNA KVOTA 27.64 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter