0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

RATKO OBRADOVIĆ ZA HOTSPORT: Proleter je odlična sredina za razvoj mladih igrača!

Objavljeno: 22.01.21 u 09:40

Sportski direktor Brodarca, Ratko Obradović dao je interesantan intervju za HotSport!

Delegacija fudbalskog kluba Brodarac nalazi se u Antaliji gde je pre dva dana doputovala u posetu Proleteru, a sportski direktor Ratko Obradović pričao je za HotSport o odnosu ova dva kluba!

 Došli ste u goste Proleteru u Antaliji na poziv Bislimi Amira, poznato je da imate saradnju sa njima?

RO: Da, sa zadovoljstvom smo prihatili poziv, kako mi to kažemo starijeg brata i prijatelja kluba. Jedno lepo drugarstvo što nas spaja, ne samo što se tiče igrača…

Ratio Obradović I Amir Bislimi u Turskoj
FOTO: HotSport

 Kako vam se čini rad i napredak vaših mladih igrača u Proleteru?

RO: Napredak i čast je našim mladim igračima da budu na letnjim ili sada na zimskim pripremama. Dugo godina pokazuje se kao fenomenalan rezultat, tako njih sada 7-8 igra standardno Superligu, a do skora su bili u našoj školi. To je veliki uspeh naše zajedničke saradnje i moram da istaknem da saradnja ide i u drugu stranu. Proleter je sada poslao super talentovanog Milošević Jovana, 2004. godište, da napreduje u našoj fudbalskoj školi i da se ubrzo vrati u Proleter i zaigra u Superligi.

 Brodarac je doveo novog trenera Slavena Kovačevića, kakve su vam sada ambicije i kakav vam je plan priprema?

RO: Da, došao je jako talentovan i mlad stručnjak. Odlično se privikao i odmah ušao u rad sa mladim i talentovanim igračima, nameće svoj rad i ekipa se polako privikava na to. Već smo igrali sa superligašem Javorom 1-1 i ostavili jako dobar utisak. Trenutno smo prvi na tabeli sa 4 boda prednosti u odnosu na Teleoptik koji je drugi, otišla su nam tri najbolja i standardna igrača u Proleter, ali to neće promeniti naš clji i plan. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i pobedama, da li će to biti dovoljno za prvo mesto videćemo.

Ratio Obradović,Aleksandar Lijeskić I Nebojša Mitrović na pripremama u Turskoj
FOTO: HotSport

Trećeg februara putujemo na Zlatibor i ostaćemo 10 dana da odradimo taj dao što nam je za taj deo priprema potreban.

 Da li će te pogledati još neku utakmicu od neke druge naše ekipe, poznato je da ima dosta naših trenutno u Antaliji na pripremama?

RO: Pa ako budemo stigli,naravno da bi bilo lepo još neke ekipe da pogledamo. Prvenstveno hoćemo da pogledamo treninge i utakmice Proletera, da ispratimo rad naših igrača koji su sada tu, kako se ponašaju i kako se privikavaju na rad – zaključio je Ratko Obradović za HotSport!

Ratio Obradović intervju za Hotsport
FOTO: HotSport
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter