0
Evroliga

FOTO: Twitter screenshot

RADONJIĆ NAKON PORAZA: ‘Srušili su CSKA u sred Moskve, i to bez Dejvisa i Mirotića.’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.21 u 22:19

Dejan Radonjić nezadovoljan nakon novog poraza Crvene zvezde.

U roku od svega nekoliko dana, Zvezda se sastala sa tri španska tima, i uspela da upiše samo jednu pobedu. Danas je od njih bila bolja ekipa Barselone, a evo šta je Dejan Radonjić imao da kaže nakon meča.

‘Čestitam Barseloni na pobedi. Igrali su bolje od nas večeras. Početak utakmice je bio loš, kao i start drugog poluvremena. Nije bilo dobro, previše problema sa skokovima, imali su 17 uhvaćenih lopti više od nas, a mi i mnogo problema s otvorenim šutevima jer nismo mogli dosta toga da pogodimo!’ – rekao je Radonjić i dodao.

‘Barselona figurira kao jedan od tima koji idu u borbu za trofej. Pobeđivali su bez Dejvisa i Mirotića, srušili CSKA u Moskvi bez njih što samo pokazuje njihov kvalitet. Bilo je momenata kada smo pravili greške. Previše promašenih slobodnih bacanja, neiskorišćene dobre situacije, što nas nije ostavilo konkurentnim protiv ovakvog protivnika.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter