in ,

POJAČANJE ZA OMLADINSKU ŠKOLU! Krivokapić ponovo u Zvezdi

FOTO: FK Crvena zvezda

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada jedan od najperspektivnijih trenera u Srbiji – Radovan Krivokapić, priključio se Omladinskoj školi crveno-belih.

Za sada će se Krivokapić najviše baviti individualnim razvojem igrača, a od leta će preuzeti jednu od talentovanih selekcija. Dovođenjem perspektivnog kadra kakav Krivokapić svakako jeste, još jednom se pokazuje jasna vizija Omladinske škole Crvene zvezde.

Glavni trener fabrike talenata crveno-belih, Nikola Jelić, iskazao je veliko zadovoljstvo povodom dolaska Radovana Krivokapića.  

– Izuzetno smo zadovoljni i direktor Dragan Mladenović i ja, što je jedan sjajan igrač i talentovani trener sa seniorskim iskustvom prihvatio da bude deo višegodišnjeg plana Crvene zvezde. Verujem da ćemo dugo i uspešno sarađivati, a u razgovoru sa njim smo videli da je i više nego spreman za ozbiljan rad, a to je ono što se traži u našem klubu. Želimo mu dobrodošlicu i čvrsto verujemo da će se pokazati u pravom svetlu – rekao je Jelić.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri, Radovan Krivokapić je predvodio seniorske timove TSC-a, Cementa iz Beočina i Vojvodine.

Kao igrač, dres Zvezde nosio je od 2002. do 2007. godine i ostao zapamćen među zvezdašima.

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NATHO ODGOVARAO NA PITANJA: Izraelac govorio o Stanojeviću, VAR tehnologiji, a dotakao se i Save Miloševića! (VIDEO)

DUŠAN LAJOVIĆ: ‘Dosta teška grupa, ali nadam se dobrom startu ATP kupa’