0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NATHO ODGOVARAO NA PITANJA: Izraelac govorio o Stanojeviću, VAR tehnologiji, a dotakao se i Save Miloševića! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.21 u 13:15

Fudbaler crno-belih, Bibras Natho, je u najnovijoj epizodi na Partizanovoj televiziji ‘5 pitanja – 5 odgovora’ dao zanimljiva zapažanja.

Odgovarajući na pitanja sa društvenih mreža najinteresantnije je bilo vezano za uvođenje VAR sistema u fudbalu.

Izraelac je apsolutni pobornik video analize i ne krije da bi voleo da od sledeće sezone ona bude prisutna i na srpskim terenima.

– Mislim da bi bilo dobro da se postavi VAR. Pomoglo bi sudijama. Trebalo bi da ga koriste kratko i jasno je poručio Natho.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Ranije je izjavljivao da bi voleo da završi karijeru u Partizanu, a i dalje stoji pri tom stavu.

– Rekao sam da, ako se budem dobro osećao u klubu i ako budu zadovoljni tako, ne vidim razlog da ne ostanem. U ovom trenutku je tako. Srećan sam ovde, a i klub je zadovoljan sa mnom. Može se desiti, zaista. Ako budem uživao, moguće je.

Aleksandar Stanojević je ostavio veliki utisak na Izraelca.

– Veoma je dobar trener, traži mnogo od igrača i jako se trenira i radi. Mnogo novih igrača smo naučili. Na početku nismo imali mnogo vremena, bila je i reprezentativna pauza. Sada imamo dovoljno vremena da igramo zajedno i da možemo da budemo samo bolji nego što smo izgledali ranije.

Da li je razmišljao o odlasku iz Partizana kada je i Savo Milošević otišao sa klupe?

– Savo me je doveo u Partizan i imali smo jako dobro razlike. Kada je otišao, bio sam sa reprezentacijom i nisam razmišljao o tome. Kada sam se vratio, sreo sam novog trenera, ukazao mi je respekt i rekao mi šta očekuje od mene i da želi da ovako nastavim. Nije bilo lako za mene, jer sam imao dobar odnos sa Savom, sviđa mi se kao trener. Ali to je fudbal, nekada se treneri menjaju – rekao je Natho i istakao da ima još minimum dve ili tri godine fudbala na vrhunskom nivou.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter