0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

DMITROVIĆ NAKON GOLA: ‘Pročitao sam Oblaka!’

Objavljeno: 22.01.21 u 21:15

Dmitrović je prava senzacija u Španiji nakon pogotka koji je postigao.

Srpski internacionalac postigao je svoj prvi gol u profesionalnoj karijeri i to protiv Atletiko Madrida. Evo šta je u razgovoru za B92 otkrio Marko Dmitrović.

‘To je odluka trenera (Mendilibar prim. aut). Saigrači su promašili poslednja dva ili tri penala, pa mu je prekipelo i odabrao je mene. Nije to odjednom, već godinu dana mi govori da bi ja trebalo da izvodim penale, koje vežbam posle treninga. Rekao mi je ‘Ubedljivo najbolje šutiraš penale’ i sada ću da preuzmem odgovornost!’ – rekao je srpski čuvar mreže i dodao.

‘Nisam bio siguran da ću dati, nikada ne možeš, ali sam bio miran. Tokom zagrevanja sam se pitao kako bi moglo da bude kod penala, ali kada je došao nisam razmišljao. Iznenađujuće sam bio miran. Olakšavajuća okolnost mi je jer znam kako golmani razmišljaju i gde bi Oblak mogao da se baci. Logično je bilo da bude dijagonala i ja da sam na njegovom mestu isto bih uradio.’ – rekao je Marko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter