0
Evroliga

FOTO: Youtube/screenshot

ĐORDI BERTOMEU: ‘Verujem da ćemo krajem maja imati navijače’

Objavljeno: 22.01.21 u 15:15

Fajnal for turnir Evrolige trebalo bi da se održi uz prisustvo publike, rekao je izvršni direktor takmičenja Đordi Bertomeu.

On se nada da će, ako situacija sa pandemijom koronavirusa bude stabilna, ljubitelji košarke imati prilike da prisustvuju mečevima u Kelnu.

On je, doduše, poručio da nema šanse da tribine budu ispunjene do kraja, ali da bi svakako bilo dobro da određeni broj prisustvuje završnim mečevima u ‘Lankses areni’.

– Moramo da odbacimo mogućnost da će dvorana biti puna, ali ne i da će biti određeni broj navijača, jer je Nemačka, gde će se turnir održati, jedna od zemalja u kojima se situacija popravlja. Ipak, nemoguće je sve predvideti – rekao je Bertomeu agenciji EFE.

Turnir je planirano da se održi od 28. do 30. maja u dvorani kapaciteta 18.000 mesta.

– Verujem da ćemo krajem maja imati navijače. Ako imamo 50 ili 30 odsto, to je ipak nešto u odnosu na ovo što imamo sada. Ipak, nerazumno je očekivati da hala bude puna – zaključio je Bertomeu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter