0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NATHO NAKON PORAZA OD RUBINA: ‘Ubili su nas kontranapadima’

Objavljeno: 21.01.21 u 16:15

Fudbaleri Partizana poraženi su na pripremama u Antaliji od ekipe Rubina iz Kazanja rezultatom 5:2, a strelac jednog pogotka za crno-bele bio je i Bibras Natho.

Izraelac je pogodio u 53. minutu, međutim to nije bilo dovoljno da Partizan izbegne neuspeh.

– Igrao sam mnogo puta protiv Rubina, ali to je bilo drugačije, jer su ovo prijateljske utakmice.
Nisu me iznenadili ni sa čim posebno, jer smo znali i pre utakmice da su veoma opasni u kontra napadima ili bolje rečeno, ubili su nas sa kontranapadima. Ali, dobro je što je ovo prijateljska utakmica, uvidećemo svoje greške, da bismo bili bolji u narednoj utakmici i nastavljamo da radimo.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Šta je bio problem, teške noge, manjak koncentracije?

– Na prvom mestu je problem bio u teškim nogama, jer zaista radimo naporno. Utakmice jesu bitne, ali ne toliko rezultatski, koliko da se tokom priprema zaista jako radi da bismo bili spremni za sezonu koja praktično startuje za dve nedelje. Moramo biti spremni za prvu utakmicu. Normalno je da se na prijateljskim utakmicama prave greške, imaćemo video analizu, uvideti gde smo grešili i to ispraviti i biti bolji – zaključio je Natho.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter