in ,

DRUGI TRENING CRVENE ZVEZDE U TURSKOJ: Rezultati za zadovoljstvo stručnog štaba! (FOTO)

FOTO: FK Crvena zvezda

Uprkos činjenici da je iza fudbalera Crvene zvezde put iz Beograda u Tursku, kao i da su juče imali veoma naporan trening, šef stručnog štaba Dejan Stanković nije štedeo svoje izabranike.

Sat i po vremena je trajao trening, koji je protekao pod mnogo prijatnijim uslovima u odnosu na juče. Bilo je 16 stepeni, a subjektivni osećaj je ukazivao na to da je još toplije. Trening je počeo istrčavanjem krugova na terenu SC Kalista kako bi se fudbaleri što bolje zagrejali. Potom su odradili poligon u parovima, a fokus je bio na balansu. Imali su zadatak da se dodaju balans loptama, gde jedna noga treba da održava ravnotežu, a druga da bude slobodna. Takođe, u rad su bile uključene i pilates lopte i elastične trake.

Pola ekipe je otišlo u teretanu, dok je ostatak bio podeljen u dva tima i uvežbavali su akcije i radili na taktici, s obzirom da “crveno-bele” već sutra očekuje prva prijateljska utakmica. Čitav stručni štab je maksimalno bio uključen u ovaj deo treninga, jer je veoma važno da se fudbaleri što bolje uigraju pred izazove koji ih očekuju.

Momci koji su radili u teretani vežbe snage su potom izašli na teren, i zamenili se sa onima koji su radili na taktici. Radili su istrčavanja sa opterećenjem, a stručni štab je na kraju čitao rezultate i bio izuzetno zadovoljan onim što su pokazali fudbaleri Crvene zvezde.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

POZNAT SASTAV PARTIZANA PRED UTAKMICU SA RUBINOM: Aleksndar Stanojević je odlučio da malo promeša karte!

Amir Bislimi sa čelnicima Brodarca

BRODARAC SA TRIBINA BODRI EKIPU PROLETERA: Izabranici Žigića danas igraju drugu pripremnu utakmicu! (FOTO)