1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA OTPUTOVALA U TURSKU: Crveno-beli se zaputili u Antaliju na drugi deo priprema, Stanković poveo 29 fudbalera! (FOTO)

Objavljeno: 20.01.21 u 10:05

Fudbaleri Crvene zvezde zaputili su se na drugi deo priprema koji će odraditi u Antaliji u kojoj će boraviti do 1. februara.

Izabranici Dejana Stankovića odigraće četiri prijateljske utakmice u Turskoj i na taj način pokušati da sve ono što je urađeno na Kipru sprovedu u delo.

Prva provera je protiv Slaska (22. januar), a nakon toga slede dueli protiv: Ufe (25. januar), Maribora (28. januar) i Šahtjora (31. januar), posle čega sledi povratak u Beograd i prolećni izazovi u Superligi, Kupu Srbije i Ligi Evrope.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Da šampioni idu uz šampione govori činjenica da je Crvena zvezda za Antaliju otputovala avionom ‘Novak Đoković’.

Dejan Stanković je u Tursku poveo 29 igrača, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš  Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Aleksandar Katai, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter